5 moduri simple de a reduce anxietatea atunci când călătoresc în străinătate în pace

Charlotte bloguri despre moduri în care puteți reduce anxietatea pe parcursul unui an în străinătate.
– Charlotte Zi

Mai mulți elevi care se înscriu la cursuri la universitate,  care include un an în străinătate – fie că e o BA franceză și germană, sau un BSc Fizica. Vara lucra într-o țară străină este, de asemenea, câștigă în popularitate cu locuri de muncă, cum ar fi au pair in Spania fiind doar o aplicație on-line departe. Deși vizita unei națiuni străine pe cont propriu poate fi o modalitate foarte bună de a vedea mai mult din lume, pentru a îmbunătăți cunoștințele de limbi străine și de ajutor pentru dezvoltare personala, poate fi destul de greu de experiență pentru cei care suferă de anxietate. Perspectiva de a găsi-te într-o vulnerabile, inconfortabil sau situație compromițătoare cu prieteni sau familia în jurul nostru pentru reasigurarea poate fi prea descurajatoare.

Aici sunt 5 moduri simple de a vă ajuta să încerce să depășească aceste sentimente de anxietate:

1. Petrece ceva timp cercetând destinație înainte de a pleca.

În confortul de propria casa ta, cercetare locația unde va fi cazat. Găsirea de informații, cum ar fi în cazul în care locale, supermarket, cafenele și secția de poliție se va ajuta pentru a minimiza incertitudinea și stresul din primele zile. De asemenea, asigurați-vă că pentru a avea o privire peste legile și obiceiurile locale de destinație pentru a evita obținerea în orice greu, dar care pot fi evitate, situații – unele locuri au unele legi care poate părea destul de ciudat pentru noi!

2. Folosesc minunile care sunt FaceTime și Skype.

Fiind capabil de a vedea și auzi familiar fata de un prieten sau membru de familie va ajuta cu siguranță să-ți ia gândul de la orice sentimente de singurătate. Chiar dacă este doar un 5 minute de chat cu cineva atunci când te simți un pic scăzut, probabil va pune într-o minte pozitivă stabilit pentru restul zilei.

3. Încercați să nu vă fie teamă de a face noi prieteni.

Ori de câte ori ești în vizită, nu sunt susceptibile de a fi alte persoane de varsta ta nu prea. Deși poate un pic mai ușor de zis decât de făcut, ai putea merge la un bar local și să încerce să lovi o conversație cu niște localnici. Fii atent, dacă te duci singur, și urmați FCO recomandările pentru care pleacă singur la toate ori. Poate chiar te vei întâlni pe altcineva care vizitează zona, care este în aceeași situație ca și tine – mulți oameni se întâlnesc de-a lungul vieții prietenii în timp ce călătoresc! În Plus, stau cu un grup de oameni te face mai puțin vulnerabili la pericolul decât singur.

4. Dacă nu vorbesc fluent limba locala, ia o carte frază cu tine.

O carte frază este de neprețuit pentru cele mai multe călătorii și va ajuta cu siguranță să abordeze orice anxietate despre a nu fi capabil de a fi înțeles. Cele mai multe cărți de expresie-ți spun cum să pronunță cuvinte, iar unele au, de asemenea, imagini de dotări cum ar fi spitale, astfel încât să nu au nici măcar pentru a încerca să te faci înțeles din punct de vedere lingvistic – poate doar punctul de la care aveți nevoie de îndrumări pentru a!

5. Dormi suficient!

Adrenalina de a fi într-o locație străină poate face sa te simti ca nu ai nevoie de mult somn, dar e atât de important să încercați să obțineți cel puțin 8 ore pe noapte din ziua 1. Chiar dacă vă simțiți obosit pentru primele câteva zile, încercați să se adapteze la fusul orar și de a lua într-un model regulat de somn – oboseală se va intensifica nivelul de stres. Ia o carte cu tine pentru a citi înainte de culcare, te va calma și de a ajuta trimite la somn.

De a vizita locuri noi, pe propria noastră atunci când suferi de anxietate poate fi o experiență intensă, dar aceste trucuri simple va ajuta să facă cele mai multe din timp. Fericit care pleacă!