Educarea Mă pe Mine: Îmbrățișând mea Bisexualitatea la Universitatea

Eilidh împărtășește experiența ei de a fi bisexual la universitate și experiența ei de venit.
– Eilidh Tyler Reid

Întotdeauna mi-a fost greu să recunosc, niciodată nu minte nimeni altcineva, că sunt bisexuală. Toată copilăria mea am (cu bună știință) s-a întâlnit o singură persoană care nu era heterosexual, un prieten de-al mamei; un bărbat înalt, presimțire și minunat flamboaiant homosexual. Nu chiar cea mai largă de experiențe ca un copil. Ca un adolescent, am participat la o Catolică, școală de fete, de obicei plină de bârfe, de care oricine care a fost deschis LGBTQ+ a fost deseori subiectul.

Și așa, am petrecut ani de zile ignorând sexualitatea mea de numai baieti dating. Am crezut că am putea continua să fac asta la nesfârșit, dar care deține înapoi făcut să mă simt din ce în ce mai izolat, nefericit și epuizat. Am fost, metodă de actorie pentru atât de mult timp că emoțională efort a devenit un canal de scurgere pe psihică, și am început să mă închid în mine și să devină mai și mai inconfortabil în propria-mi piele.

Primul meu punct de cotitură a venit un an sau mai mult înainte m-am dus la universitate, când am în cele din urmă a venit de la doi dintre prietenii mei, care ar fi identificat în mod deschis și lesbiene și bisexuale respectiv. Aceasta a fost prima mea experiență de sentimentul ca am putea conecta și în cele din urmă vorbesc despre sexualitate într-un spațiu sigur. Imediat ce cuvintele mi-au părăsit gura m-am simțit un sentiment impetuos de ușurare, ca și cum aș fi fost ținându-mi respirația pentru o lungă perioadă de timp. Acesta ar fi un alt timp, până când am simțit că același imponderabilitate, la final de an, unul de gradul meu.

Fiind la universitate este ceva cu totul diferit de ceea ce a venit înainte, și un loc în care mulți dintre noi simt că încep să fii mai deschis despre cine suntem. Am fost suficient de norocos pentru a fi o parte dintr-o universitate cu un foarte activ LGBTQ+ comunitate. Prin LGBTQ+ societate am putea merge la evenimente care au sărbătorit identități cu heteronormativitate, un strigăt departe de experiența mea de la liceu! Era de ochi-de deschidere, în cel mai bun mod posibil.

N-am venit pe deplin până când mi penultimul an de studiu. O mare parte din decizia surprinzător a venit din punct de vedere academic, atunci când am dat peste un autor pe nume Katherine Mansfield. Am iubit-o muncă atât de mult încât a ajuns să fie punctul focal din teza mea de doctorat. Celălalt lucru de care mi cu ardoare admirat la ea a fost o unapologetic bisexualitate.

Am citit despre ea mai devreme se luptă cu identitatea ei, și mai târziu conturile de mândră adorarea ei parteneri de sex feminin. Am recunoscut graduale de acceptare a sexualității din propria mea dezvoltare în curs de desfășurare. Faptul că noua mea eroina comună similare interne luptă m-a inspirat să continuăm cercetările în scriitori care, de asemenea, identificat ca fiind bisexual, și am fost uimit și entuziasmat să afle că multe dintre mele preferate de autorii au fost la fel ca mine. Acest literare sentiment de comunitate împreună cu primitoare, în condiții de siguranță de mediu oferite de LGBTQ+ studenții de la universitatea m-a ajutat să accept cine sunt. Acum pot vorbi deschis despre sexualitatea mea și se ridice în picioare înalt ca mine.

Partea cea mai importantă, cred eu, a fost acel sentiment de a fi o parte din ceva mai mare, nu mai străin în sexualitate. În creștere în sus, fără cunoștințe și de conștientizare a LGBTQ+ comunitate m-a ținut ani de zile, și eu sunt aici să spun acest lucru: nu ești singur. Suntem aici. Suntem scriitori. Noi suntem artiști. Suntem politicieni. Suntem medici. Suntem oameni de știință. Suntem tot ce vă puteți gândi.

Universitatea este o resursă minunat nu numai pentru învățarea academică, dar, de asemenea, un mijloc de înțelegere și iubire identitatea. Face cele mai multe de universitatea LGBTQ+ societate, vorbesc și să se conecteze cu alte bisexual elevi, poate chiar face cum am făcut-o și de a afla despre cum academice pasiune se corelează cu identitatea ta. Întotdeauna amintiți-vă că sunteți parte dintr-o comunitate căreia îi pasă de tine și mentală a bunăstării. Face cele mai multe din timpul dumneavoastră ca un student să îmbrățișeze sexualitatea ta, iti promit ca nu vei regreta. Eu cu siguranță nu.