5 moduri simple de a reduce anxietatea atunci când călătoresc în străinătate în pace

Charlotte bloguri despre moduri în care puteți reduce anxietatea pe parcursul unui an în străinătate.
– Charlotte Zi

Mai mulți elevi care se înscriu la cursuri la universitate,  care include un an în străinătate – fie că e o BA franceză și germană, sau un BSc Fizica. Vara lucra într-o țară străină este, de asemenea, câștigă în popularitate cu locuri de muncă, cum ar fi au pair in Spania fiind doar o aplicație on-line departe. Deși vizita unei națiuni străine pe cont propriu poate fi o modalitate foarte bună de a vedea mai mult din lume, pentru a îmbunătăți cunoștințele de limbi străine și de ajutor pentru dezvoltare personala, poate fi destul de greu de experiență pentru cei care suferă de anxietate. Perspectiva de a găsi-te într-o vulnerabile, inconfortabil sau situație compromițătoare cu prieteni sau familia în jurul nostru pentru reasigurarea poate fi prea descurajatoare.

Aici sunt 5 moduri simple de a vă ajuta să încerce să depășească aceste sentimente de anxietate:

1. Petrece ceva timp cercetând destinație înainte de a pleca.

În confortul de propria casa ta, cercetare locația unde va fi cazat. Găsirea de informații, cum ar fi în cazul în care locale, supermarket, cafenele și secția de poliție se va ajuta pentru a minimiza incertitudinea și stresul din primele zile. De asemenea, asigurați-vă că pentru a avea o privire peste legile și obiceiurile locale de destinație pentru a evita obținerea în orice greu, dar care pot fi evitate, situații – unele locuri au unele legi care poate părea destul de ciudat pentru noi!

2. Folosesc minunile care sunt FaceTime și Skype.

Fiind capabil de a vedea și auzi familiar fata de un prieten sau membru de familie va ajuta cu siguranță să-ți ia gândul de la orice sentimente de singurătate. Chiar dacă este doar un 5 minute de chat cu cineva atunci când te simți un pic scăzut, probabil va pune într-o minte pozitivă stabilit pentru restul zilei.

3. Încercați să nu vă fie teamă de a face noi prieteni.

Ori de câte ori ești în vizită, nu sunt susceptibile de a fi alte persoane de varsta ta nu prea. Deși poate un pic mai ușor de zis decât de făcut, ai putea merge la un bar local și să încerce să lovi o conversație cu niște localnici. Fii atent, dacă te duci singur, și urmați FCO recomandările pentru care pleacă singur la toate ori. Poate chiar te vei întâlni pe altcineva care vizitează zona, care este în aceeași situație ca și tine – mulți oameni se întâlnesc de-a lungul vieții prietenii în timp ce călătoresc! În Plus, stau cu un grup de oameni te face mai puțin vulnerabili la pericolul decât singur.

4. Dacă nu vorbesc fluent limba locala, ia o carte frază cu tine.

O carte frază este de neprețuit pentru cele mai multe călătorii și va ajuta cu siguranță să abordeze orice anxietate despre a nu fi capabil de a fi înțeles. Cele mai multe cărți de expresie-ți spun cum să pronunță cuvinte, iar unele au, de asemenea, imagini de dotări cum ar fi spitale, astfel încât să nu au nici măcar pentru a încerca să te faci înțeles din punct de vedere lingvistic – poate doar punctul de la care aveți nevoie de îndrumări pentru a!

5. Dormi suficient!

Adrenalina de a fi într-o locație străină poate face sa te simti ca nu ai nevoie de mult somn, dar e atât de important să încercați să obțineți cel puțin 8 ore pe noapte din ziua 1. Chiar dacă vă simțiți obosit pentru primele câteva zile, încercați să se adapteze la fusul orar și de a lua într-un model regulat de somn – oboseală se va intensifica nivelul de stres. Ia o carte cu tine pentru a citi înainte de culcare, te va calma și de a ajuta trimite la somn.

De a vizita locuri noi, pe propria noastră atunci când suferi de anxietate poate fi o experiență intensă, dar aceste trucuri simple va ajuta să facă cele mai multe din timp. Fericit care pleacă!

Educarea Mă pe Mine: Îmbrățișând mea Bisexualitatea la Universitatea

Eilidh împărtășește experiența ei de a fi bisexual la universitate și experiența ei de venit.
– Eilidh Tyler Reid

Întotdeauna mi-a fost greu să recunosc, niciodată nu minte nimeni altcineva, că sunt bisexuală. Toată copilăria mea am (cu bună știință) s-a întâlnit o singură persoană care nu era heterosexual, un prieten de-al mamei; un bărbat înalt, presimțire și minunat flamboaiant homosexual. Nu chiar cea mai largă de experiențe ca un copil. Ca un adolescent, am participat la o Catolică, școală de fete, de obicei plină de bârfe, de care oricine care a fost deschis LGBTQ+ a fost deseori subiectul.

Și așa, am petrecut ani de zile ignorând sexualitatea mea de numai baieti dating. Am crezut că am putea continua să fac asta la nesfârșit, dar care deține înapoi făcut să mă simt din ce în ce mai izolat, nefericit și epuizat. Am fost, metodă de actorie pentru atât de mult timp că emoțională efort a devenit un canal de scurgere pe psihică, și am început să mă închid în mine și să devină mai și mai inconfortabil în propria-mi piele.

Primul meu punct de cotitură a venit un an sau mai mult înainte m-am dus la universitate, când am în cele din urmă a venit de la doi dintre prietenii mei, care ar fi identificat în mod deschis și lesbiene și bisexuale respectiv. Aceasta a fost prima mea experiență de sentimentul ca am putea conecta și în cele din urmă vorbesc despre sexualitate într-un spațiu sigur. Imediat ce cuvintele mi-au părăsit gura m-am simțit un sentiment impetuos de ușurare, ca și cum aș fi fost ținându-mi respirația pentru o lungă perioadă de timp. Acesta ar fi un alt timp, până când am simțit că același imponderabilitate, la final de an, unul de gradul meu.

Fiind la universitate este ceva cu totul diferit de ceea ce a venit înainte, și un loc în care mulți dintre noi simt că încep să fii mai deschis despre cine suntem. Am fost suficient de norocos pentru a fi o parte dintr-o universitate cu un foarte activ LGBTQ+ comunitate. Prin LGBTQ+ societate am putea merge la evenimente care au sărbătorit identități cu heteronormativitate, un strigăt departe de experiența mea de la liceu! Era de ochi-de deschidere, în cel mai bun mod posibil.

N-am venit pe deplin până când mi penultimul an de studiu. O mare parte din decizia surprinzător a venit din punct de vedere academic, atunci când am dat peste un autor pe nume Katherine Mansfield. Am iubit-o muncă atât de mult încât a ajuns să fie punctul focal din teza mea de doctorat. Celălalt lucru de care mi cu ardoare admirat la ea a fost o unapologetic bisexualitate.

Am citit despre ea mai devreme se luptă cu identitatea ei, și mai târziu conturile de mândră adorarea ei parteneri de sex feminin. Am recunoscut graduale de acceptare a sexualității din propria mea dezvoltare în curs de desfășurare. Faptul că noua mea eroina comună similare interne luptă m-a inspirat să continuăm cercetările în scriitori care, de asemenea, identificat ca fiind bisexual, și am fost uimit și entuziasmat să afle că multe dintre mele preferate de autorii au fost la fel ca mine. Acest literare sentiment de comunitate împreună cu primitoare, în condiții de siguranță de mediu oferite de LGBTQ+ studenții de la universitatea m-a ajutat să accept cine sunt. Acum pot vorbi deschis despre sexualitatea mea și se ridice în picioare înalt ca mine.

Partea cea mai importantă, cred eu, a fost acel sentiment de a fi o parte din ceva mai mare, nu mai străin în sexualitate. În creștere în sus, fără cunoștințe și de conștientizare a LGBTQ+ comunitate m-a ținut ani de zile, și eu sunt aici să spun acest lucru: nu ești singur. Suntem aici. Suntem scriitori. Noi suntem artiști. Suntem politicieni. Suntem medici. Suntem oameni de știință. Suntem tot ce vă puteți gândi.

Universitatea este o resursă minunat nu numai pentru învățarea academică, dar, de asemenea, un mijloc de înțelegere și iubire identitatea. Face cele mai multe de universitatea LGBTQ+ societate, vorbesc și să se conecteze cu alte bisexual elevi, poate chiar face cum am făcut-o și de a afla despre cum academice pasiune se corelează cu identitatea ta. Întotdeauna amintiți-vă că sunteți parte dintr-o comunitate căreia îi pasă de tine și mentală a bunăstării. Face cele mai multe din timpul dumneavoastră ca un student să îmbrățișeze sexualitatea ta, iti promit ca nu vei regreta. Eu cu siguranță nu.

‘Sunt atât de TOC’

Oamenilor le place să folosesc termenul de ‘TOC’ ca o trăsătură de caracter, dar ce înseamnă de fapt?
– Krishna

Ca cineva care suferă de TOC, nu cred că expresia ‘sunt atât de TOC va mai opri mă face să mă simt ca și cum am fost pălmuit peste față. Ea nu are nici un sens, adică cred că despre asta.

Dar fraza asta, împreună cu mulți alții, chiar și împreună cu produse care prezenta TOC ca o formă de organizare, s-au făcut viața mea atât de mult mai dificil.

Am înțeles că am avut de contaminare cu TOC atunci când eram la universitate. Pentru o lungă perioadă de timp înainte de am știut că am avut TOC, comportamente au fost doar un capriciu. Îmi amintesc că am fost numit ‘de control al infecției și întotdeauna să fie invocată pentru a avea sanitizer mana in geanta mea. Cu timpul, ceea ce a început ca o ciudățenie a crescut în ceva mult mai mult. Prin cel de-al doilea an de facultate acest simplu exces de săpun a fost o boală care a avut posibilitatea să mă prindă în propria mea casă.

Tulburarea obsesiv-Compulsivă este de ciclu. Acesta începe cu o obsesie (o intruzive, recurente crezut) care provoacă anxietate și disconfort sever. Aceasta este urmată de o acțiune care se oprește anxietate. Problema este că relieful este de scurtă durată și ciclul începe din nou peste tot. Pentru mine acest lucru s-ar concentra pe spălat și curățenie. Îmi amintesc că odată, având trei dușuri drept unul după altul pentru a fi aproape de ‘lucrurile contaminate, în propria mea casă. A fost obositor.

În cel mai rău mea a fost o luptă să plec de acasă, am fost în imposibilitatea de a găti mâncare și de a folosi o toaletă publică? Uita despre asta! Dar au fost, de asemenea, alte lucruri. Lucruri care au fost mult mai subtile. Aș minți o mulțime de a evita anumite situații sociale; m-am folosit de alimente si alcool, ca mecanisme de coping (care atunci când sunt la universitate nu întotdeauna inel clopotele de alarmă) și stima mea de sine a fost, practic, inexistente. Toate aceste lucruri au fost interconectate. Nu a fost că am avut TOC și m-am spălat pe mâini des. A fost că am avut o boala debilitanta care a afectat practic fiecare aspect al vieții mele.

Dar cred că am fost norocos. Am auzit de TOC la un moment dat în viața mea, ceea ce a însemnat că am început să caute sprijin când mi-am dat seama că nu am putut repara ceea ce se întâmplă cu mine. De asemenea, am început campania, și a decis să-mi folosesc experiențele pentru a încerca și de a crește gradul de conștientizare. Am vrut să pun în dificultate pe care am fost de gând prin intermediul unor bună utilizare. Dacă aș putea ajuta o persoană să înțeleagă ceea ce TOC simțit sau a lăsa pe cineva de încredere să caute sprijin de ei înșiși, apoi am simtit ca toata durerea a fost util. Că a avut un scop.

Recuperarea a fost un proces de lungă durată. Atunci când ceva este atât de integrată în viața ta, este nevoie de o mulțime de muncă și timpul să-l schimbe. Eu spun de multe ori „recuperare”, deoarece consider că sănătatea mintală pe un spectru. Nu există „bine” și de rău, în opinia mea. Recuperarea mea a fost despre înțelegerea și recunoașterea dăunătoare gândurile și comportamentele pentru care am dezvoltat și provocatoare. Forțându-mă să le facă față, până când acestea nu mai mi-a provocat durere sau anxietate.

Imaginați-vă că – gândește-te la un lucru care vă sunt cele mai îngrozită de pe lumea asta, atunci imaginați-vă având în față în fiecare zi pentru perioade prelungite de timp, până când nu mai sunt speriat de ea. Nici nu a fost ușor, dar a fost, probabil, cel mai benefic și de viață în schimbare, lucru pe care l-am făcut vreodată.

Toți ar trebui să avem grijă de propria noastră sănătate mintală, doar ca ne-ar sănătatea noastră fizică, pentru că nu este o anomalie a experimenta o sănătate mintală dificultate și de recuperare nu e vorba de a nu mă mai simți în jos sau în rău. Am experimentat de recuperare dar eu încă mai trec prin perioade de dificultate. Ori de unde mă pot simți gândurile intruzive cuprins din nou, manifestându-se în diferite moduri. Când am observat că am de gând prin intermediul sticle de săpun mult mai repede și folosind tehnici de evaziune din nou. Diferența este că acum pot să-l observe. Eu pot vedea semne și știu ce trebuie să facă pentru a se asigura că ea nu se obține mai rău.

Voi pentru totdeauna simt frustrat atunci când am auzit fraze de genul ‘eu sunt atât de TOC’ pentru că trivialises ceva care a afectat viața mea într-o consuma, în mod provocator. Nu e o glumă, e foarte real pentru o mulțime de oameni. Acest TOC de Conștientizare Săptămână vreau să continue să împărtășesc această înțelegere.

Data viitoare când auzi pe cineva glumă despre TOC, întrebare, întrebați-i ce înseamnă. Apoi spune-le ce TOC este de fapt.

Ai putea sa ajuti pe cineva ca mine, care aveam nevoie să știu că ea a avut o boală, că nu a fost vina ei și că ar putea obține mai bine. Și a făcut-o.